Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van andere mensen

“Ik vond de PMKT bij Corinne erg leuk. Het hielp mij om mijn hoofd sneller leeg te maken, en mijn lijf beter te leren kennen. Ik ben hierdoor veel rustiger. Het was ook erg gezellig. Hierdoor was het ook leuker om naar de PMKT te gaan. We deden allemaal leuke dingen, waardoor de tijd voorbij vloog. Het was erg gezellig.”

  Ella 11 jaar

“De samenwerking met Lena hebben wij als ouders als zeer professioneel en doelgericht ervaren. Altijd betrokken, geïnteresseerd en empathisch heeft zij ons en onze zoon tijdens het behandeltraject begeleid. Onze zoon keek elke keer uit naar de afspraak bij Lena en vond het jammer toen het traject over was en hij niet meer naar Lena “mocht”. Lena heeft een grote bijdrage kunnen leveren in zijn ontwikkeling. “

   Moeder van Nick

“Nu voel ik me weel vrijer en durf meer te vragen. Ook durf ik nu mee te spelen zoals bij voetbal.”

Viktor, 10 jaar

“V heeft bij Corinne een plek waar hij veilig is en waar hij de ruimte krijgt om te ontdekken dat hij zichzelf mag zijn en zichzelf mag laten zien. Na iedere sessie is hij heel erg blij, soms zo blij dat het ons ontroert, vooral in het begin, omdat we hem gewoon al een tijd niet zo blij hadden gezien. Fijn dat hij iemand heeft die geïnteresseerd is in hem zoals hij is en die het belangrijk vindt dat hij het fijn heeft.
Ook de sessies met zijn zus waren ontzettend waardevol voor beide, sindsdien hebben ze broer en zus avondjes” 

Moeder van Viktor

“Corinne is al enige tijd al ons gezin verbonden. In eerste instantie heeft zij mijn zoon met een lichte vorm van autisme (nu 10 jaar) geholpen om meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te krijgen. Dit in de vorm van wekelijkse psychomotorische therapie (PMT). Toen hij hierin was gegroeid, hebben we de PMT ingezet voor de interactie tussen hem en zijn broertje (nu 9 jaar), die adhd en ook een lichte vorm van autisme heeft. Door middel van opdrachten in de gymzaal leren zij op een speelse manier om beter op elkaar te reageren en elkaars ruimte en behoefte te respecteren. Door de PMT ervaren wij dat de broers elkaar beter leren kennen en meer plezier met elkaar kunnen maken. Corinne heeft goed in de gaten wat onze kinderen nodig hebben en begeleidt hen op een rustige, prettige en constructieve wijze.”

Moeder van Naud en Theun

“Door Lena ben ik minder bang voor presentaties en spreekbeurten. Ik heb geoefend met zacht, normaal en hard praten, dat hielp. Ik heb ook geleerd dat het helemaal niet erg of raar is om verlegen te zijn. “

Lieke, 10 jaar

“Ook voor ons als ouders was het heel leerzaam. Ik besef me elke keer weer opnieuw dat pushen niet veel zin heeft, maar dat het gaat om opknippen en haalbaar maken. Wat een bewustwordingsproces.
Lena, het was fijn om met je samen te werken. Je bent zo open, hartelijk en toegankelijk, ik voelde me goed gehoord en begrepen door jou. Ook Lieke was snel vertrouwd met en bij jou. Fijn hoor!”

Moeder van Lieke

Menu